Kunstzinnig Dynamisch coachen

ik geef je TOOLS

zet je op gang

je luistert ... ziet ... voelt ......... IN STILTE

je gaat creëren

en je leeft vanuit JE HART

de kunstenaar in jou is ontdekt

Ontdek de kunstenaar in jou!

Soms zijn er minder woorden nodig om te zien te weten en te voelen. Beeldentaal laat zien wat nog niet geschreven was, onuitgesproken, niet doorleefd. Jouw verhaal…..

Het is een werkwijze die ruimte schept. Nieuwe paden aanlegt. Water weer laat stromen. Je gaat een wereld binnen die er altijd al was maar waarvan je de sleutel kwijt bent of nog niet hebt gevonden. Het is een creatieve zoektocht naar antwoorden en vragen.

Spelenderwijs zetten we technieken en middelen in die helpen om het proces in goede banen te leiden. Kunstzinnige materialen zoals krijt, verf en klei kunnen al vele verhalen vertellen. Muziek luisteren of maken, drama en beweging, verhalen, poëzie, fotograferen, bouwen aan je dromen met alles wat er op dat moment voor handen is. Spontaan zijn en met de flow meegaan of stil mediteren, diepte voelen, angsten overwinnen, grenzen verleggen. Ruimte vinden in je hart, adem halen.

Alles is mogelijk, niets is onmogelijk. Neem de vrijheid om te ontdekken wat expressie met je doet.

Het coachen is voor volwassenen en kinderen. Na een intake zullen we kijken welke weg we gaan bewandelen. Het zal altijd een gezamenlijke zoektocht zijn om nieuwe manieren te vinden die je verder kunnen helpen.

Neem contact op voor meer informatie en overleg of kunstzinnig dynamisch coachen iets voor je is.

11 + 8 =

Werken voortgekomen uit Coaching

13 + 12 =